joi, 10 martie 2011

My vintage style





Stilul vintage reprezintă întoarcerea în timp, la haine deosebite care inspiră căldură, nostalgie şi romantism. Dominate de parfumul anilor trecuţi, piesele vintage te invită să fii seducătoare într-un mod diferit.
Este gresită concepţia conform căreia reuşim să fim atrăgătoare doar îmbrăcate în haine cât mai moderne, strânse pe corp sau decoltate. O croială clasică va avantaja întotdeauna orice siluetă,iar materiale precum dantela si matasea nu se vor demoda niciodata.
Stilul vintage nu are vârstă. Asemenea unui vin bun, devine tot mai preţios odată cu trecerea timpului. În prezent, hainele vechi pot fi combinate cu elemente moderne, adaptându-se cu uşurinţă.Acest lucru l-am facut si eu,am imbinat unele creatii cu diferite produse actuale si le-am accesorizat cu genti vintage achizitionate din targuri, unele accesorii le-am reconditionat,iar altele le-am găsit chiar în dulapul mamei.Priviţi ţinutele propuse de mine.
Tinuta 1




Fusta si papionul sunt din poliester, creatii proprii.

Tinuta 2




Tinuta este creatie proprie,camasa din dantela si poliester, iar fusta din poliester.

Tinuta 3





Fusta cu buzunare este din catifea, creatie proprie.

Tinuta 4




Tinuta este creatie proprie,camasa din dantela,iar fusta este din saten.

marți, 1 martie 2011

Martisoare din ceramica pictate manual







Pretul fiecarui martisor este de 4 lei

Martie - Martisor



Martisorul este un simbol al primaverii, al prieteniei,al dragostei si al respectului; se daruieste ca mici semne de multumire si apreciere si se primeste cu o reala bucurie. Se considera ca martisoarele sunt aducatoare de fericire si noroc. Purtandu-le sarbatorim venirea primaverii intr-un mod unic.